255/40 R19 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF +

  4 на залиха

185/65 R15 GOODYEAR ULTRA GRIP 9+

Goodyear UltraGrip 9+ обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража
  2 на залиха

195/65 R15 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF 3

  Над 4 на залиха

195/65 R15 GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERF.

  Над 4 на залиха

185/60 R15 GOODYEAR ULTRAGRIP 9+

  Над 4 на залиха

195/65 R15 GOODYEAR EFFIGRIP COMPACT 2

  4 на залиха

195/65 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF 2

  Над 4 на залиха

185/60 R15 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF 3

  4 на залиха

195/50 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

  Над 4 на залиха

185/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4 SEASONS G3

• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање

  Над 4 на залиха

195/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
  2 на залиха

205/55 R16 GOODYEAR ULTRA GRIP 9

Goodyear UltraGrip 9 обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража


     2 на залиха

175/65 R14 GY EFFICENTGRIP COMPACT

  Над 4 на залиха

205/55 R16 GOODYEAR EFFGRIP PERF 2


Зошто да ги изберете овие GOODYEAR зимски гуми?


  • Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата на гумите која резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


  • Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


  • Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата на гумите кои обезбедуваат поголема стабилност.


Купи GoodYear зимски гуми и добиј подарок! Прочитај повеќе! 

  3 на залиха

185/65 R15 GOODYEAR EFFIGRIP COMPACT 2

  Над 4 на залиха

205/55 R16 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF 3

  Над 4 на залиха

205/55 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање


    Над 4 на залиха

225/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 6

  Над 4 на залиха

185/60 R15 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

  Над 4 на залиха

225/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5


2021 Auto Zeitung Summer UHP Tyre Test – 1-во место од вкупно 10 гуми

- Краток заклучок - Врвните оценки во влажни и суви услови, плус нискиот отпор на тркалање значи дека Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 е апсолутен победник на овој тест.2021 Tyre Reviews UHP Summer Tyre Test – 1-во место од вкупно 14 гуми

- Позитивно - Одлична заоблена гума речиси без недостатоци, спортско управување на суво и влажно, многу кратко растојание на сопирање на влажно, многу висока отпорност на аквапланинг

- Негативно - Просечен надворешен шум

- Краток заклучок - Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 е летна гума без речиси никакви слабости. Има одлично прилепување на суво и влажно, спортско управување, одлична отпорност на аквапланирање и низок отпор на тркалање.  4 на залиха

235/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

  4 на залиха

225/40 R18 GOODYEAR EFFIGRIP PERFORMANCE

  Над 4 на залиха

225/40 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 6

  Над 4 на залиха

205/60 R16 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF 3

  Над 4 на залиха

185/55 R15 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

  Над 4 на залиха

195/45R16 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

  4 на залиха

225/45 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
  Над 4 на залиха

195/55 R15 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF G1

Goodyear UltraGrip Performance обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража  Над 4 на залиха

215/65 R16 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF+

  4 на залиха

195/55 R16 GOODYEAR EFFIGRIP PERF 2

  Над 4 на залиха

195/55 R16 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF 3

  Над 4 на залиха

215/60 R16 GOODYEAR EFFICIENTGRIP

  4 на залиха

245/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

  2 на залиха

195/45 R15 GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3

  4 на залиха

205/60 R16 GOODYEAR EFFIGRIP PERF.2

  Над 4 на залиха

215/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 6

  Над 4 на залиха