185 R14C SAVA TRENTA

За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Sava гумата идеален избор.


  • Сигурно возење
  • Погоден за сите оски
  • Голема километража

185 R14C TIGAR CARGOSPEED

185 R14C CW-25

RI195/65R16C RK05 CARGO (104/102R)

AV195R14C AV4 (106/104N)

D175R14C LT 800 99/98P

195/70 R15C NANKANG CW-25

195/70 R15C PIRELLI W-CHRONO

RI225/70R15C RK05 CARGO (112/110R)

RI205/65R16C RK05 CARGO (107/105T)

205/65 R15C NANKANG SL-6

215/65 R16C TIGAR CARGOSPEED

175/75 R16C NANKANG CW-20

185 R15C NANKANG CW-25

225/65 R16C TIGAR CARGOSPEED

RI215/75R16C RK05 CARGO (113/111R)

195/75 R16C NANKANG CW-20

AV225/65R16C AVON AV11 (112/110R)

185 R14C SAVA TRENTA 2

205/70 R15C NANKANG CW-20

205/65 R15C NANKANG CW-20

175/65 R14C MICHELIN AGILIS 51

195/70 R15C FULDA CONVEO TOUR 2

205/65 R15C FULDA CONVEOTOUR

215/65 R15C NANKANG CW-20

195/75 R16C NANKANG SL-6

195/70R15C TRENTA2


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


175 R14C SAVA TRENTA


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


• Сигурно возење

• Погоден за сите оски

• Голема километража


215/65 R16C NANKANG CW-20

Nankang CW-20 е комерцијална гума за комбе која е добро прилагодена за секојдневно возење на сите видови комерцијални комбиња. Нуди удобност при возењето и оптимално држење на патот.

  • Четирите прави жлебови обезбедуваат безбедност при возење на влажен пат. Врвчињата на дното на жлебовите на рамената ја одржуваат гумата мека и го зголемуваат конфорот на шоферот.
  • Подобрувањето на рамената спречува неправилно носење на товарот што ја прави оваа гума погодна за возење на долги растојанија.
  • Оптималниот страничен жлеб ја намалува бучавата што се создава од воздушниот притисок и ја зголемува удобноста при возењето.


195/65 R16 FULDA CONVEOTRAC

215/60 R16C NANKANG CW-20

185 R15C SAVA TRENTA


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


• Сигурно возење

• Погоден за сите оски

• Голема километража


195 R14C SAVA TRENTA 2

185 R14C SAVA TRENTA MS

195/75 R16C FULDA CONVEO TRAC 2

215/75 R16C NANKANG SL-6