Локации


Скопје - Центар:

Мобилен: 071-368-321
Телефон: 3231-808,3231-765

Е- пошта: centar@pneumatik.com.mk

Адреса: бул. “Митрополит Т. Гологанов” 52, реон 5
(до Католичка црква, карши пералните)

Скопје - Аеродром:

Мобилен: 078-366-566
Телефон: 5111-777,5111-888

Е- пошта: aerodrom@pneumatik.com.mk

Адреса: бул. “Србија” 48а
(после полициската, а пред Окта)

Скопје - Илинден:

Мобилен: 076-311-911

Е- пошта: ilinden@pneumatik.com.mk

Адреса: ул. “34” бр. 12,
(на автопатот кон Белград од десна страна)

Скопје - Визбегово:

Мобилен: 071-368-322
Телефон: 2602-066

Е- пошта: magacin@tda.com.mk

Адреса: “Качанички пат” бб
(до бензинката на Макпетрол)

Битола:

Мобилен: 078-366-776,078 366 336
Телефон: 047-229-776

Е- пошта: slave@pneumatik.com.mk, bitola@pneumatik.com.mk

Адреса: ул: “Воден” бр. 16
(патот кон Грција, Меџитлија)

Тетово:

Телефон: 044-333-232

Е- пошта: tetovo@pneumatik.com.mk, armend@pneumatik.com.mk

Адреса: ул. Илинденска ББ Тетово
(во близина на Средното Медицинско училиште)

Контактирајте нè