6.95H16(175/80R16)LADA NIVA

255/35 R20 PIRELLI WINTER PZERO

Воведувањето на P ZERO™ WINTER отвора нови патишта за високи перформанси во зимската сезона, за да се доживее истото возачко искуство и во лето со P ZERO™ и во зима со P ZERO™ WINTER.

 • Одлични перформанси на снег, влажен и сув пат
 • Намалена бучава
 • Зголемена километража


205/70 R15 NANKANG SV-55 M+S

205/70 R15 TIGAR SUV SUMMER

205/70 R15 NANKANG FT-4

205/80 R16 NANKANG FT-7

RI205/80R16 RK23 ROAD TEREN (104T)

225/70 R16 TIGAR SUV SUMMER

215/70 R16 NANKANG SV-55

225/60 R17 TIGAR WINTER SUV


235/60 R16 NANKANG FT-4

AV235/60R16 AVON ZX7 (100H)

235/70 R16 NANKANG SP-9

235/60 R18 NANKANG ECO-2+

235/70 R16 SAVA INTENSA SUV 106(H)

За возачите кои бараат повеќе од своите гуми, Sava Intensa SUV е одличен избор. Одлична во влажни услови, оваа Сава гума е дизајнирана да трае подолго додека ги намалува трошоците за гориво. Високи перформанси - без високата цена.


• Одлични перформанси при сопирање на влажни услови

• Сигурно возење во влажни и суви услови

• Лесно потрошувачка на гориво

• Голема километража


235/50 R18 TIGAR SUV SUMMER

225/55 R18 TIGAR SUV SUMMER

PE205/80R16 EXPLERO W671 SUV (104T)

215/55 R18 NANKANG SV-3

235/65 R17 NANKANG SP-9

RI235/60R18 RK02 701 (107V) HL

235/60 R16 COOPER ZEON XST-A

AV225/65R17 AVON ZX7 (102H)

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 0916

K235/65R17 SANTEK JUPITER 108H A

225/65 R17 NANKANG SV-55

225/60 R18 NANKANG AS-1

255/65 R16 NANKANG FT-4

215/55 R18 NANKANG SP-7

225/50 R18 NANKANG SP-7

235/60 R18 TIGAR WINTER SUV


215/70 R16 COOPER DISCOVERER A/T3

K255/55R18 SANTEK JUPITER 109(V)

215/65 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

Зошто да ја одберете Cooper Zeon 4XS Sport? 

Cooper Zeon 4XS Sport е летна гума со ултра високи перформанси со асиметрична шема на шарите, дизајнирана за SUV и 4×4.

 • Добро растојание на суво сопирање и брзина на ракување
 • Добро растојание на сопирање и ракување на влажен пат
 • Одлично влечење на песок
 • Добри перформанси на чакал
 • Ниска отпорност на аквапланинг
 • Релативно ниска влечна трева и кал
 • Просечен отпор на тркалање
 • Низок шум


GE255/55R18 SNOW GRABBER (109H)

RI255/50R19 RK02 701 (107U) HL

225/75 R16 NANKANG FT-7