225/45 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

225/45 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

Има над 4 на залиха


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
Авто Сите сезони
Димензија 2254517
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз E
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 71