Кариера

Отворени работни места за вработување на повеќе квалификувани лица за следниве позиции:


1. ВУЛКАНИЗЕР
2. ПОМЛАД ВУЛКАНИЗЕР (со или без работно искуство)

3. МЕХАНИЧАР

Повеќе информации за секоја од позициите:


1(a). ВУЛКАНИЗЕР со искуство, локација Пнеуматик Илинден

Потребни квалификации:

• Минимум завршено средно образование

• Работно искуство во иста или слична дејност

• Познавање на камионски програм ќе се смета за предност

• Сериозност и професионалност во извршување на обврските

Нудиме:

• Редовно вработување со сите придонеси

• Редовна месечна плата и солидни примања

• Исплата на К-15

• Годишни бонуси и зголемување на плата по заслуга

• Работно време во смени (08:00-16:00/09:00-17:00h)


1(б). ВУЛКАНИЗЕР со искуство, локација Пнеуматик Аеродром

Потребни квалификации:

• Минимум завршено средно образование

• Работно искуство во иста или слична дејност 

• Сериозност и професионалност во извршување на обврските

Нудиме:

• Редовно вработување со сите придонеси

• Редовна месечна плата и солидни примања

• Исплата на К-15

• Годишни бонуси и зголемување на плата по заслуга

• Работно време во две смени (08:00-16:00/11:00-19:00h)


2. ПОМЛАД ВУЛКАНИЗЕР со или без работно искуство, локација Пнеуматик Аеродром

Потребни квалификации:

• Минимум завршено средно образование

• Сериозност и професионалност во извршување на обврските

Нудиме:

• Редовно вработување со сите придонеси

• Редовна месечна плата и солидни примања

• Исплата на К-15

• Годишни бонуси и зголемување на плата по заслуга

• Работно време во две смени (08:00-16:00/11:00-19:00h)3. МЕХАНИЧАР со искуство, локација Пнеуматик Илинден

Потребни квалификации:

• Минимум завршено средно образование

• Работно искуство како механичар 

• Сериозност и професионалност во извршување на обврските

Нудиме:

• Редовно вработување со сите придонеси

• Редовна месечна плата од 35.000 ден

• Исплата на К-15

• Годишни бонуси и зголемување на плата по заслуга

• Работно време во една смена 08:00-16:00h


Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да пратат биографија на pneumatik@pneumatik.com.mk или да се јават на 02/3245-680 (понеделник - петок, 10:00-15:00h).   

Blog

Постојано отворени работни позиции!

Поради постојано проширување на дејноста и отворање на нови услужно-продажни објекти, Пнеуматик е во постојана потрага по нови членови на тимот. Доколку ве привлекува динамична работна средина и сте заинтересирани за работа во нашата компанија, Вашата биографија можете да ја доставите на следната е-маил адреса pneumatik@pneumatik.com.mk.

При доставување на Вашата апликација за вработување, битно е да напоменете во кој сегмент од организацијата се гледате себе си, односно за која работна позиција сметате дека имате соодветни квалификации и афинитети (пр. продажба, комерција, администрација, финансии, сервис, итн).


Ве предупредуваме, дека согласно Законот за лични податоци, со самото доставување на апликацијата за вработување се согласувате Вашите лични податоци да бидат предмет на обработка за потребите на компанијата, при процесот на селекција на апликанти за вработување во истата.