185/60R15 SAVA INTENSA

  1 на залиха

155/70 R13 TIGAR WINTER 1

  Над 4 на залиха

165/70 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

  Над 4 на залиха

255/35 R18 AVON ZZ5

  2 на залиха

185/60 R15 NANKANG NA-1

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 5

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   1 на залиха

185/65 R15 NANKANG NA-1

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 5

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   4 на залиха

155/65 R14 STARFIRE W200 BSW M+S

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2017
Произведено во Србија

  Над 4 на залиха

225/55 R17 STARFIRE RSC 2.0

  4 на залиха

235/40 R18 AVON ZZ5

  Над 4 на залиха

235/55 R17 NANKANG SV-2 M+S

Голема распродажба на зимски гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang SV-2 M+S по екстра цена!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 1

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   1 на залиха

225/45 R17 TIGAR SYNERIS

  2 на залиха

225/50 R16 TIGAR SYNERIS

  1 на залиха

235/45 R17 AVON ZV5

  Над 4 на залиха

225/50 R16 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 6

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   2 на залиха

215/50 R17 TIGAR WINTER


  4 на залиха

235/45R17 DAYTON TOURING

  2 на залиха

185/65 R15 MAXXIS ME3 (88H)

  Над 4 на залиха

235/45 R17 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk 

  Над 4 на залиха

225/50 R16 TIGAR HP

  3 на залиха

245/45 R17 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 1

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   4 на залиха

225/55 R17 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   4 на залиха

235/45 R17 TIGAR UHP

  1 на залиха

235/40 R17 DUNLOP SP 9000

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 0604

  2 на залиха

275/40 R17 DUNLOP SP 9000

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 2201  Над 4 на залиха

245/40 R18 AVON ZZ5

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 0816

  4 на залиха

235/40 R18 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   Над 4 на залиха

225/40 R18 NANKANG SV-2 M+S

Голема распродажба на зимски гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang M+S по екстра цена!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   4 на залиха

245/40 R18 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk 


  Над 4 на залиха

185/55 R16 NANKANG SV-2

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 2

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   1 на залиха

235/45 R18 NANKANG SV-2

Голема распродажба на зимски гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang SV-2 M+S по екстра цена!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk 


  Над 4 на залиха

225/45 R17 NANKANG NS-20

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 2

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   2 на залиха

245/40 R17 AVON ZV7

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 0416

  1 на залиха

245/40 R17 AVON ZV5

  2 на залиха

255/45 R18 NANKANG NS-20

  4 на залиха

215/50 R17 KELLY WINTER HP

  Над 4 на залиха

255/45 R18 NANKANG AS-1

Голема распродажба на летни гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang по екстра поволни цени!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk   2 на залиха