205/55 R16 GOODYEAR ULTRA GRIP 9

205/55 R16 GOODYEAR ULTRA GRIP 9

1 на залиха

Goodyear UltraGrip 9 обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража


   Авто Зимска гума
Димензија 2055516
Сезона Зимски
Бренд GOODYEAR