195/65 R15 GOODYEAR ULTRA GRIP 9+

Goodyear UltraGrip 9+ обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража


  
185/65 R15 GOODYEAR ULTRA GRIP 9+

Goodyear UltraGrip 9+ обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража
195/65 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF 2

175/65 R14 GOODYEAR ULTRA GRIP 9+

Goodyear UltraGrip 9+ обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража
195/65 R15 GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERF.

185/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4 SEASONS G3

• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање

195/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
195/50 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

185/60 R14 GOODYEAR LTRAGRIP 9+

Goodyear UltraGrip 9+ обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража
175/65 R14 GY EFFICENTGRIP COMPACT

205/55 R16 GOODYEAR EFFGRIP PERF 2


Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?


 • Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


 • Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


 • Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост205/55 R16 GY EFFICIENT GRIP PERF (91V)

205/55 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање


  205/55 R16 GOODYEAR ULTRA GRIP 9

Goodyear UltraGrip 9 обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража


   185/60 R15 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

225/40 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

225/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5


2021 Auto Zeitung Summer UHP Tyre Test – 1-во место од вкупно 10 гуми

- Краток заклучок - Врвните оценки во влажни и суви услови, плус нискиот отпор на тркалање значи дека Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 е апсолутен победник на овој тест.2021 Tyre Reviews UHP Summer Tyre Test – 1-во место од вкупно 14 гуми

- Позитивно - Одлична заоблена гума речиси без недостатоци, спортско управување на суво и влажно, многу кратко растојание на сопирање на влажно, многу висока отпорност на аквапланинг

- Негативно - Просечен надворешен шум

- Краток заклучок - Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 е летна гума без речиси никакви слабости. Има одлично прилепување на суво и влажно, спортско управување, одлична отпорност на аквапланирање и низок отпор на тркалање.195/45R16 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

225/45 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
235/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

195/45 R15 GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3

195/55 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

195/55 R15 GOODYEAR ULTRAGRIP PERF G1

Goodyear UltraGrip Performance обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража205/60 R16 GOODYEAR EFFIGRIP PERF.2

215/65 R17 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

195/75 R16C GOODYEAR EFFIGRIP CARGO 2

215/65 R16 GOODYEAR EFFIGRIP 2 SUV


Барате SUV гума со ефикасна потрошувачка на гориво со одлични способности за сопирање и управување? Откријте ја SUV летната гума Goodyear EfficientGrip!


 • Дизајнирана да ја намали потрошувачката на гориво
 • Дизајнирана за попрецизно управување и ракување
 • Пократки растојанија на сопирање во сите временски услови
 • Издржлива, за подолги растојанија


SUV премиум летна гума која заштедува гориво и нуди пократко растојание за сопирање.Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост.205/60 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег
• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат
• Доживотна отпорност со аква планирање215/75 R16C GOODYEAR CARGO G26

205/55 R17 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

215/65 R16 GOODYEAR EFFIGRIP 2 SUV

Барате SUV гума со ефикасна потрошувачка на гориво со одлични способности за сопирање и управување? Откријте ја SUV летната гума Goodyear EfficientGrip!

 • Дизајнирана да ја намали потрошувачката на гориво
 • Дизајнирана за попрецизно управување и ракување
 • Пократки растојанија на сопирање во сите временски услови
 • Издржлива, за подолги растојанија
SUV премиум летна гума која заштедува гориво и нуди пократко растојание за сопирање.Mileage Plus технологија
Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


Технологија на влажно сопирање
Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


Технологија на “Сува стабилност”
Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост.

215/70 R15C GOODYEAR EFFI.GRIP CARGO

215/70 R16 GOODYEAR EFFGRIP 2 SUV

245/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

195/75 R16C GOODYEAR ULTRAGRIP CARGO

215/65 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање