185 R14C SAVA TRENTA

За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Sava гумата идеален избор.


  • Сигурно возење
  • Погоден за сите оски
  • Голема километража

185 R14C TIGAR CARGOSPEED

RI185R14C RK05 KARGO (102/100R)

185 R14C CW-25

175 R16C TIGAR CARGOSPEED

195/65 R16C TIGAR CARGOSPEED

RI195/65R16C RK05 CARGO (104/102R)

AV195R14C AV4 (106/104N)

D175R14C LT 800 99/98P

195/70 R15C NANKANG CW-25

P195/70R15C W-CHRONO (104R)

RI215/70R15C RK05 CARGO (109/107S)

RI225/70R15C RK05 CARGO (112/110R)

RI205/65R16C RK05 CARGO (107/105T)

215/65 R16C TIGAR CARGOSPEED

185 R14C SAVA TRENTA 2

175/75 R16C NANKANG CW-20

185 R15C NANKANG CW-25

225/65 R16C TIGAR CARGOSPEED

215/75 R16C TIGAR ARGOSPEED

RI215/75R16C RK05 CARGO (113/111R)

195/75 R16C NANKANG CW-20

AV225/65R16C AVON AV11 (112/110R)

205/70 R15C NANKANG CW-20

205/65 R15C NANKANG CW-20

RI235/65R16C RK05 CARGO (115/113R)

195/70R15C TRENTA2


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


NK195/75R16C SL-6 (107/105S)

175 R14C SAVA TRENTA


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


• Сигурно возење

• Погоден за сите оски

• Голема километража


175/65 R14C MICHELIN AGILIS 51

195/70 R15C FULDA CONVEO TOUR 2

205/65 R15C FULDA CONVEOTOUR

215/65 R15C NANKANG CW-20

NK205/65R15C SL-6 (102/100T)

195/75 R16C SAVA TRENTA 2

185 R15C SAVA TRENTA


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


• Сигурно возење

• Погоден за сите оски

• Голема километража