185 R14C SAVA TRENTA

185 R14C SAVA TRENTA

2 на залиха

За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Sava гумата идеален избор.


  • Сигурно возење
  • Погоден за сите оски
  • Голема километража

Полутоварни Летна гума
Димензија 1858014
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање D
Надворешна Бучава 72