225/50 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

225/50 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

Има над 4 на залиха


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
Авто Сите сезони
Димензија 2255017
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 70