215/55 R16 DUNLOP WINTER SPORT 5

215/55 R16 DUNLOP WINTER SPORT 5

Има над 4 на залиха

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

  • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
  • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
  • Аквапланинг заштита
  • Дизајн што штеди на горивоАвто Зимска гума
Димензија 2155516
Сезона Зимски
Бренд DUNLOP
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 72