205/65 R15C MICHELIN AGILIS 51

  2 на залиха

225/45 R17 MICHELIN ALPIN 5

  3 на залиха
  Над 4 на залиха
  Над 4 на залиха
  3 на залиха
  Над 4 на залиха
  1 на залиха
  2 на залиха
  1 на залиха
  2 на залиха
  3 на залиха
  4 на залиха
  Над 4 на залиха
  4 на залиха

205/45 R17 MICHELIN PRIMACY 4 S2

  Над 4 на залиха

175/65 R13 MICHELIN ENERGY

  Над 4 на залиха

175/65 R14C MICHELIN AGILIS 51

  4 на залиха

205/55 R16 MICHELIN PILOT ALPIN PA3

  1 на залиха

165/65 R14 MICHELIN ENERGY SAVER

  2 на залиха

225/45 R17 MICHELIN PILOT ALPIN PA3

СТАРА ЗАЛИХА

  Над 4 на залиха

195/50 R15 MICHELIN ENERGY SAVER+

  2 на залиха

195/65 R15 MICHELIN ALPIN 6

  Над 4 на залиха

175/65 R14 MICHELIN ALPIN 4

  4 на залиха

175/65 R14 MICHELIN ENERGY SAVER +

  Над 4 на залиха

185/60 R15 MICHELIN CROSSCLIMATE +

  2 на залиха

175/65 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+


  4 на залиха

175/65 R15 MICHELIN ALPIN 4

  4 на залиха

175/65 R15 MICHELIN ALPIN 4

  Над 4 на залиха

165/70 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+

  Над 4 на залиха

195/65 R15 MICHELIN PRIMACY 4


MICHELIN PRIMACY 4 нуди нова референца за безбедност. Oваа гума обезбедува високо ниво на перформанси на влажни патишта, од првата употреба па се до индикаторот за законско абење. На тој начин MICHELIN PRIMACY 4 обезбедува долготрајни перформанси на високо ниво.

Новата MICHELIN PRIMACY 4 во просек трае 18.000 километри повеќе.

Оваа гума го замени Michelin Primacy 3, а следната генерација е Michelin Primacy 4 Plus.


  Над 4 на залиха

185/60 R14 MICHELIN ENERGY SAVER+

  Над 4 на залиха

185/65 R15 MICHELIN ENERGY SAVER+

  4 на залиха

185/65 R15 MICHELIN PRIMACY 4

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2020

  Над 4 на залиха

M205/65R15 ENERGY E3A (94T)

  1 на залиха

205/45 R16 MICHELIN ALPIN 4

  4 на залиха

195/65 R15 MICHELIN CROSSCLIMATE

  Над 4 на залиха