195/65 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF 2

195/65 R15 GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERF.

195/50 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

175/65 R14 GY EFFICENTGRIP COMPACT

205/55 R16 GOODYEAR EFFGRIP PERF 2


Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?


  • Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


  • Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


  • Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост205/55 R16 GY EFFICIENT GRIP PERF (91V)

185/60 R15 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

225/40 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

225/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5


2021 Auto Zeitung Summer UHP Tyre Test – 1-во место од вкупно 10 гуми

- Краток заклучок - Врвните оценки во влажни и суви услови, плус нискиот отпор на тркалање значи дека Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 е апсолутен победник на овој тест.2021 Tyre Reviews UHP Summer Tyre Test – 1-во место од вкупно 14 гуми

- Позитивно - Одлична заоблена гума речиси без недостатоци, спортско управување на суво и влажно, многу кратко растојание на сопирање на влажно, многу висока отпорност на аквапланинг

- Негативно - Просечен надворешен шум

- Краток заклучок - Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 е летна гума без речиси никакви слабости. Има одлично прилепување на суво и влажно, спортско управување, одлична отпорност на аквапланирање и низок отпор на тркалање.195/45R16 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

235/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

195/45 R15 GOODYEAR EAGLE F1 GS-D3

195/55 R15 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

205/60 R16 GOODYEAR EFFIGRIP PERF.2

205/55 R17 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

245/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

225/50 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

215/60 R16 GOODYEAR EFFICIENTGRIP

215/50 R17 GOODYEAR EFFICIENTGRIP PERF

245/45 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

215/50 R17 GOODYEAR EFFIGRIP PERF 2

225/50 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

215/55 R17 GOODYEAR EFFIGRIP PERF

225/45 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

215/50 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3

225/50 R17 GOODYEAR EFFIGRIP PERF ROF

255/35 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

255/35 R19 GY EAGLE F1 ASSY 5

Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?

Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост


Погледни ги сите брендови за димензија 255/35 R19


225/55 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 3 ROF

235/50 R18 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

245/40 R19 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

225/45 R18 GOODYEAR EFICIENT GRIP ROF

Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?

Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост


Погледни ги сите брендови за димензија 225/45 R18

245/40 R19 GOODYEAR EAGLE F1 SUPERSPORT

2225/60 R16 GOODYEAR EFFICENTGRIP PERF.

275/40 R19 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 2

225/45 R18 GY EAGLE F1 ASSY 5 ROF

Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?

Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост


Погледни ги сите брендови за димензија 225/45 R18