205/55 R16 GOODYEAR EFFGRIP PERF 2

205/55 R16 GOODYEAR EFFGRIP PERF 2

3 на залиха


Зошто да ги изберете овие GOODYEAR зимски гуми?


  • Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата на гумите која резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


  • Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


  • Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата на гумите кои обезбедуваат поголема стабилност.


Купи GoodYear зимски гуми и добиј подарок! Прочитај повеќе! 

Авто Летна гума
Димензија 2055516
Сезона Летни
Бренд GOODYEAR