GOODYEAR подарува!


Дали размислувате за ново хоби? 

Или пак веќе ја отворивте пролетната сезона?

#GoodYear и #Пнеуматик ви препорачуваат планинарење како мелем за душата. Мирисот на планината делува позитивно на емоциите, ја подигнува самодовербата, делува на социјалнниот живот, овозможува нови искуства… 
Во периодот од 05.04.2022 - 15.05.2022 за секој купен сет од четири GoodYear летни гуми со димензија 16" и поголеми, добивате гратис професионални стапчиња за планинарење. 

Дознај повеќе за GoodYear Eagle F1 Asymmetric 6 - победник на сите тестови за летни гуми за 2022

Главните заклучоци од тестовите на GoodYear:

  • Кратко растојание на влажно сопирање и најдобра брзина на управување
  • Просечна отпорност на директно и странично аквапланинг
  • Најдобри перформанси на суво
  • Добар отпор на тркалање
  • Просечна бучава
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 во димензијата 245/45 R19 e ултимативен победник на сите тестови -  TEST WINNER за 2022 година!
Погледни ги сите GoodYear летни гуми