FULDA – Висока германска технологија

Фулда нуди германска технологија со висок квалитет по цена што одговара на сечиј паричник. За Фулда ниската цена на пневматиците, никако не значи и ниски перформанси.

На тестовите од реномирани европски институции, Фулда редовно добива високи оцени за одличен зафат во свиоци, извонредно кочење на сув пат, многу ниско ниво на бучава, скоро и да го нема, одличен комфор во возењето, контрола и сопирање на влажен пат, стабилност при големи брзини, заштеда на гориво и долготрајност на пневматиците.

Дури 82% од испитаниците се изјасниле дека без размислување повторно би купиле Фулда пневматици и во иднина.

2020 тестови за автомобилски пневматици


2019 тестови за автомобилски пневматици


2017 тестови за автомобилски пневматици