PIRELLI неограничена гаранција

Сите гаранции за нови пневматици се однесуваат на фабрички оштетувања. Вообичаено тие не ги опфаќаат секојдневните оштетувања на гумата како удари во дупки, качување на високи тротоари, оштетувања од шајки, нож, распарчено стакло и друго. 

Затоа, Пирели на своите потрошувачи има нуди Tire Life Гаранција како доказ на беспрекорниот квалитет и долготрајна издржливост. 

Види ја целата понуда на PIRELLI гуми

Со купување на 4 Пирели пневматици во Пнеуматик, станувате сопственик на клуб картичка со која добивате неограничена гаранција на оштетувања кои другите гаранции не ги покриваат. Доколку во период од една година од денот на купување и монтирање на пневматиците на вашето возило, настане некакво оштетување на една, било која од четирите гуми, наместо нејзина поправка, добивате комплетно нова гума, иста како оштетената. 

Во постапката не се вклучени проценители, осигурителни компании или други посредници. 


Види натписи на слични теми