205/55 R16 COOPER CS2

205/55 R16 DUNLOP BLURESPONSE

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 4619

205/55 R16 DUNLOP BLURESPONSE

Dunlop Sport BluResponse обезбедува одлична контрола на влажен пат и извонредна ефикасност на горивото

• 2,8 метри пократко сопирање на влажно

• 3 метри пократко сопирање на суво

• 30% подобар дизајн за заштеда на гориво

• Помал шум поради затворени жлебови на рамената


Предности за возачите:

• Заштеда на гориво

• Одлично држење на влажен пат

• Удобност при возењето

• Помало ниво на бучата


Технологија (карактеристики):

• Соединение за дисперзирање на топлината

• Оптимизирана конструкција на гумите

• Жлебови за брзо отфрлање на водата

• Краток блок за подобро сопирање


205/55 R16 DUNLOP SPORT

205/55 R16 DUNLOP WINTER TRAIL


205/55 R16 FULDA KRISTALL CONTROL HP2

205/55 R16 FULDA MULTICONTROL

205/55 R16 GOODYEAR EFFGRIP PERF 2


Зошто да ја изберете оваа GOODYEAR гума?


  • Mileage Plus технологија

Високата еластичност и флексибилност на шарата резултира со помалку фрактури предизвикани од груби услови на патот.


  • Технологија на влажно сопирање

Пониската вкочанетост на соединението го олеснува свиткувањето на блоковите и бришењето од водата. Подолгиот и зголемен број на рабови за фаќање го олеснува исфрлањето на водата.


  • Технологија на “Сува стабилност”

Поголемите ребра во центарот на шарата обезбедуваат поголема вкочанетост205/55 R16 GOODYEAR ULTRA GRIP 9

Goodyear UltraGrip 9 обезбедува одлично држење на снег и мраз и зголемена километража за помалите градски автомобили.

• Подобрено држење на снег и мраз

• Зголемена километража


   205/55 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање


  205/55 R16 GY EFFICIENT GRIP PERF (91V)

205/55 R16 KELLY HP

205/55 R16 KELLY WINTER HP

205/55 R16 KELLY WINTER HP

205/55 R16 MICHELIN ALPIN 5

205/55 R16 MICHELIN ALPIN 6

205/55 R16 MICHELIN CROSSCLIMATE 2

205/55 R16 MICHELIN PILOT ALPIN PA3

205/55 R16 MICHELIN PRIMACY 3