265/45 R20 DUNLOP WINTER SPORT 5

265/45 R20 DUNLOP WINTER SPORT 5

4 на залиха

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

  • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
  • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
  • Аквапланинг заштита
  • Дизајн што штеди на гориво
Авто Зимска гума
Димензија 2654520
Сезона Зимски
Бренд DUNLOP
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 73