225/55 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS

225/55 R17 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS

4 на залиха


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
Авто Сите сезони
Димензија 2255517
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање A
Надворешна Бучава 72