215/65 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

215/65 R16 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

Има над 4 на залиха


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
Авто Сите сезони
Димензија 2156516
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 72