GOODYEAR 205/55R16 91V VEC 4SEASONS G3

GOODYEAR 205/55R16 91V VEC 4SEASONS G3

Има над 4 на залиха


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање


  Авто Сите сезони
Димензија 2055516
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 70