185/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4 SEASONS G3

185/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4 SEASONS G3

Има над 4 на залиха

• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање

Авто Сите сезони
Димензија 1856515
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 70