225/50 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

225/50 R17 GOODYEAR EAGLE F1 ASSY 5

Авто Летна гума
Димензија 2255017
Сезона Летни
Бренд GOODYEAR
Кочење при влажен коловоз A
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 70