155/80 R13 SAVA EFFECTA + (83T)

155/80 R13 SAVA EFFECTA + (83T)

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

Авто Летна гума
Димензија 1558013
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз E
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 70