165/70 R14 SAVA PERFECTA

165/70 R14 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.

  • Ниска потрошувачка на гориво
  • Сигурно суво и влажно возење и сопирањe
  • Голема километража
  • Ниски нивоа на бучава


Авто Летна гума
Димензија 1657014
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз E
Отпор при тркалање C
Надворешна Бучава 69