165/70 R13 SAVA PERFECTA

165/70 R13 SAVA PERFECTA

Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


  • Ниска потрошувачка на гориво
  • Сигурно суво и влажно возење и сопирање
  • Голема километража
  • Ниски нивоа на бучава

Авто Летна гума
Димензија 1657013
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз B
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 70