145/70 R13 SAVA EFFECTA + (71T)

145/70 R13 SAVA EFFECTA + (71T)

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

Авто Летна гума
Димензија 1457013
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање F
Надворешна Бучава 68