145/80 R13 SAVA EFFECTA+ 79T

145/80 R13 SAVA EFFECTA+ 79T

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

Авто Летна гума
Димензија 1458013
Сезона Летни
Бренд SAVA
Кочење при влажен коловоз C
Отпор при тркалање F
Надворешна Бучава 69