245/45 R18 DUNLOP WINTER SPORT 5

245/45 R18 DUNLOP WINTER SPORT 5

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

  • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
  • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
  • Аквапланинг заштита
  • Дизајн што штеди на гориво


Авто Зимска гума
Димензија 2454518
Сезона Зимски
Бренд DUNLOP