D275/40R20 SP MAXX GT (106W) ROF

D275/40R20 SP MAXX GT (106W) ROF

Цена: 21.245 мкд. 30.350 мкд.

Џип Летна гума
Димензија 2754020
Сезона Летни
Бренд DUNLOP