215/65 R16C NANKANG CW-20

215/65 R16C NANKANG CW-20

Nankang CW-20 е комерцијална гума за комбе која е добро прилагодена за секојдневно возење на сите видови комерцијални комбиња. Нуди удобност при возењето и оптимално држење на патот.

  • Четирите прави жлебови обезбедуваат безбедност при возење на влажен пат. Врвчињата на дното на жлебовите на рамената ја одржуваат гумата мека и го зголемуваат конфорот на шоферот.
  • Подобрувањето на рамената спречува неправилно носење на товарот што ја прави оваа гума погодна за возење на долги растојанија.
  • Оптималниот страничен жлеб ја намалува бучавата што се создава од воздушниот притисок и ја зголемува удобноста при возењето.


Полутоварни Летна гума
Димензија 2156516
Сезона Летни
Бренд NANKANG