Пнеуматик вработува!

Поради проширување на дејноста и отворање на нови услужно продажни салони, Пнеуматик – Скопје има потреба од вработување на нови кадри за следниве работни позиции:


  • Минимум завршено основно образование
  • Пожелно е претходно работно искуство во вулканизерски сервис
  • Минимум завршено средно образование
  • Солидни компјутерски способности
  • Пожелно е претходно работно искуство во магацин
  • Минимум завршено средно образование
  • Возачка категорија Б и/или Ц
  • Солидни компјутерски способности
  • Пожелно е претходно работно искуство во магацин


Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават своја биографија (CV) на pneumatik@pneumatik.com.mk најдоцна до недела, 22.09.2019 година. Апликациите мора да содржат назнака за која работна позиција се однесува.

Ги охрабруваме сите заинтересирани кандидати да аплицираат за новоотворените работни места. Телефонските јавувања нема да бидат земени во предвид. Само кандидатите кои ќе бидат повикани на разговор ќе бидат лично контактирани.

Blog
Постојано отворени работни позиции!

Поради постојано проширување на дејноста и отворање на нови услужно-продажни објекти, Пнеуматик е во постојана потрага по нови членови на тимот. Доколку ве привлекува динамична работна средина и сте заинтересирани за работа во нашата компанија, Вашата биографија можете да ја доставите на следната е-маил адреса iskra@pneumatik.com.mk. При доставување на Вашата апликација за вработување, битно е да напоменете во кој сегмент од организацијата се гледате себе си, односно за која работна позиција сметате дека имате соодветни квалификации и афинитети (пр. продажба, комерција, администрација, финансии, сервис, итн).Ве предупредуваме, дека согласно Законот за лични податоци, со самото доставување на апликацијата за вработување се согласувате Вашите лични податоци да бидат предмет на обработка за потребите на компанијата, при процесот на селекција на апликанти за вработување во истата.