175/65 R14 DAYTON DW510

FS165/70R14 FIRERSTONE WK 3 (81T)

165/65 R14 FIRESTONE RHAWK 2

265/45 R20 DUNLOP WINTER SPORT 5

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

 • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
 • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
 • Аквапланинг заштита
 • Дизајн што штеди на гориво
225/55 R19 DUNLOP WINTER SPORT 5 SUV

Dunlop Winter Sport 5 го обезбедува зафатот што ви треба за непредвидени зимски патишта.

 • Врвно страничено прилепување на лизгави површини
 • Подобрени перформанси на патишта покриени со снег
 • Аквапланинг заштита
 • Дизајн што штеди на гориво255/35 R20 PIRELLI WINTER PZERO

Воведувањето на P ZERO™ WINTER отвора нови патишта за високи перформанси во зимската сезона, за да се доживее истото возачко искуство и во лето со P ZERO™ и во зима со P ZERO™ WINTER.

 • Одлични перформанси на снег, влажен и сув пат
 • Намалена бучава
 • Зголемена километража


145/70 R13 DAYTON DW510

165/65 R14 DAYTON DW510

185/65 R14 DAYTON DW510

195/65 R15 DAYTON DW510E

195/65 R15 FAJRSTON MULTISEZON

195/60 R15 FIRESTONE

215/50 R17 DEBICA FRIGO HP2

145/70 R12 NANKANG SV-3

155/80 R13 MENTOR M200 M+S

T155/70R13 WINTER 1 (75T)

165/70 R14 MENTOR M200 M+S

T175/65R14 WINTER 1 (82T)

165/70 R14 NANKANG SV-3 M+S

155/65 R14 STARFIRE W200 BSW M+S

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 2017
Произведено во Србија

175/70 R14 MENTOR M200 M+S

185/60 R14 MENTOR M250 M+S

145/80 R13 TIGAR WINTER 1


165/65 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

175/70 R13 STARFIRE W200 BSW

185/65 R15 MENTOR M200 M+S

185/60 R15 STARFIRE W200 BSW

195/65 R15 STARFIRE W200 BSW

165/70 R13 TIGAR WINTER 1


165/70 R14 TIGAR WINTER 1


155/80 R13 TIGAR WINTER 1


165/65 R14 TIGAR WINTER 1


155/65 R13 KELLY WINTER ST

165/70 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

175/70 R14 STARFIRE W200 BSW

DOT 2017

185/70 R14 STARFIRE W200 BSW