D175R14C LT 800 99/98P

  1 на залиха

245/40 R17 DUNLOP SP MAXX

  1 на залиха

185/75 R16C DUNLOP LT8 104

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 2112

  4 на залиха

155/80 R13 DUNLOP STREETRESPONSE

  1 на залиха

155/80 R13 DUNLOP STREETRESPONSE 2

  3 на залиха

165/65 R14 DUNLOP STREETRESPONSE

  2 на залиха

165/65 R14 DUNLOP STREETRESPONSE 2

  2 на залиха

235/40 R17 DUNLOP SP 9000

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 0604

  2 на залиха

275/40 R17 DUNLOP SP 9000

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 2201  Над 4 на залиха

205/65 R15 DUNLOP FASTRESPONSE

  1 на залиха

195/60 R15 DUNLOP WINTER SPORT 3D

  1 на залиха

205/60 R15 DUNLOP WINTER SPORT M3

DUNLOP WINTER SPORT M3 обезбедува премиум зимски перформанси

 • Добра влечна сила на снег
 • Висока отпорност на аквапланинг
 • Добри перформанси на сопирање
 • RunOnFlat  Над 4 на залиха

165/70 R14 DUNLOP STREETRESPONSE 2

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 4516

  4 на залиха

DUNLOP 175/65R14 82T WINTER RESPONSE 2 M

  4 на залиха

195/65 R15 DUNLOP WINTER TRAIL


  Над 4 на залиха

DUNLOP 195/65R15 91T WINTER RESPONSE 2 M

  Над 4 на залиха

DUNLOP 165/70R14 81T SPORT

  Над 4 на залиха

DUNLOP 195/65R15 91H SPT BLURESPONSE

  Над 4 на залиха

DUNLOP 155/65R14 75T WINTER RESPONSE 2 M

  4 на залиха

DUNLOP 185/60R14 82H SPT BLURESPONSE

  Над 4 на залиха

205/55 R16 DUNLOP SPORT (91H)

  4 на залиха

195/65 R15 DUNLOP SPORT

  4 на залиха

195/50 R15 DUNLOP BLURESPONSE

  2 на залиха

DUNLOP 185/60R15 84T WINTER RESPONSE 2 M

Dunlop Winter Response 2 обезбедува сигурно сопирање и управување во секакви зимски услови.

 • Одлично управување во свиоци на снег
 • Сигурно сопирање на снег
 • Добро управување при влажни временски услови
 • Заштеда на гориво


  4 на залиха

165/65 R14 DUNLOP WINTER RESPONSE

  4 на залиха

DUNLOP 205/55R16 91H SPT BLURESPONSE

Dunlop Sport BluResponse обезбедува одлична контрола на влажен пат и извонредна ефикасност на горивото

• 2,8 метри пократко сопирање на влажно

• 3 метри пократко сопирање на суво

• 30% подобар дизајн за заштеда на гориво

• Помал шум поради затворени жлебови на рамената


Предности за возачите:

• Заштеда на гориво

• Одлично држење на влажен пат

• Удобност при возењето

• Помало ниво на бучата


Технологија (карактеристики):

• Соединение за дисперзирање на топлината

• Оптимизирана конструкција на гумите

• Жлебови за брзо отфрлање на водата

• Краток блок за подобро сопирање


  Над 4 на залиха

DUNLOP 185/60R14 82T WINTER RESPONSE 2 M

  4 на залиха

DUNLOP 185/60R15 84H SPT BLURESPONSE

  Над 4 на залиха

225/60 R15 DUNLOP WINTERSPORT M3

  1 на залиха

230/55 R390 DUNLOP SP 2000

  4 на залиха

DUNLOP 205/55R16 91V SPT BLURESPONSE

РАСПРОДАЖБА -ДОТ 4619

  4 на залиха

DUNLOP 185/65R15 88H SPT BLURESPONSE

  Над 4 на залиха

DUNLOP 175/70R14 84T WINTER RESPONSE 2 M

  Над 4 на залиха

165/70 R13 DUNLOP STREETRESPONSE 2

  Над 4 на залиха

225/45 R17 DUNLOP SPORT MFS

Моторспорт зафат и сопирање за динамично возење!

Dunlop Sport нуди моторспорт зафат и високи перформанси на сопирање за динамично возење!

 • Исклучително држење на влажно и суво
 • Подобрена контрола на свиоци
 • Пократко сопирање при брзини на автопат
 • Дизајн што штеди на гориво


Предности:

 • Одлично држење на влажно
 • Пократки растојанија на сопирање
 • Идеален за спортско возењe


Технологија (карактеристики):

 • Адаптивно соединение за „тркачки“ стисок и подобрени перформанси на сопирањето
 • Масивен надворешен блок на рамената за зголемена стабилност и подобро ракување при свиоци
 • Нови блокови за „силно сопирање“ на пократко растојание на сопирање особено при голема брзина
 • Конструкција со мала тежина, за подобрени перформанси на отпорот на тркалање


Придобивки за возачите:

 • Одличен одговор на управувањето при големи брзини
 • Врвно држење во влажни услови
 • Одлични перформанси за забрзување и сопирање
 • Многу добра контрола на суви и влажни површини

  4 на залиха

225/40 R18 DUNLOP SPORT MFS

  4 на залиха