KU175/70R13 WM-ST3 (82T) A

175/65 R14 COOPER CS2

РАСПРОДАЖБА - ДОТ 2020

195/55 R15 COOPER ZEON CS8

185/65 R15 COOPER CS2

РАСПРОДАЖБА - ДОТ 2020

195/65 R15 COOPER CS2

195/65 R15 COOPER CS2

РАСПРОДАЖБА - ДОТ 2020

185/60 R15 COOPER CS2

РАСПРОДАЖБА - ДОТ 2020

195/60 R15 COOPER CS2

РАСПРОДАЖБА - ДОТ 2020

205/55 R16 COOPER CS2

205/50 R16 COOPER ZEON CS6

KU205/60R16 CS2 (92H)

РАСПРОДАЖБА - ДОТ 2020

215/60 R16 COOPER ZEON CS6

225/55 R17 COOPER ZEON CS8

KU205/70R15 WEATHERMASTER WSC SUV(96T)

215/65 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

Зошто да ја одберете Cooper Zeon 4XS Sport? 

Cooper Zeon 4XS Sport е летна гума со ултра високи перформанси со асиметрична шема на шарите, дизајнирана за SUV и 4×4.

  • Добро растојание на суво сопирање и брзина на ракување
  • Добро растојание на сопирање и ракување на влажен пат
  • Одлично влечење на песок
  • Добри перформанси на чакал
  • Ниска отпорност на аквапланинг
  • Релативно ниска влечна трева и кал
  • Просечен отпор на тркалање
  • Низок шум


KU215/50R17 WEATHERMASTER WSC (95T)

225/40 R18 COOPER ZEON CS8

215/70 R16 COOPER WEATHERMASTER WSC

215/65 R16 COOPER DISCOVERER WINTER

235/60 R16 COOPER ZEON XST-A

235/60 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

225/70 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

235/70 R16 COOPER ZEON XST-A

235/75 R15 COOPER WEATHERMASTER WSC

215/70 R16 COOPER DISCOVERER A/T3

KU215/60R17 DISCOVERER WINTER (96H)

245/70 R16 COOPER ZEON 4XS SPORT

215/65 R17 COOPER ZEON 4XS SPORT

225/65 R17 COOPER ZEON XST-A

215/55 R18 COOPER ZEON 4XS SPORT

215/60 R17 COOPER ZEON XST-A

KU265/70R16 DISCOV. M+S SPORT BSW (112T)

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 3013
САМО ЕДНО ПАРЧЕ НА ЛАГЕР

245/70 R16 COOPER WEATHERMASTER WSC

235/70 R16 COOPER WEATHERMASTER WSC

KU215/65R16 DISCOVERER ATT (102H)