235/40 R17 SAVA INTENSA

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 5007

  1 на залиха

135/70 R13 SAVA EFFECTA 68T

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

  1 на залиха

135/80 R13 SAVA EFFECTA+

  2 на залиха

205/50 R15 SAVA INTENSA

РАСПРОДАЖБА  -ДОТ 1406


За возачите кои бараат повеќе од своите гуми, Sava Intensa е одличен избор. Одлична во влажни услови, оваа Сава гума е дизајнирана да трае подолго додека ги намалува трошоците за гориво. Високи перформанси - без високата цена.


• Одлични перформанси при сопирање на влажни услови

• Сигурно возење во влажни и суви услови

• Лесно потрошувачка на гориво

• Голема километража


  1 на залиха

185/65 R14 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

155/65 R14 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

155/70 R13 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

165/65 R14 SAVA ADAPTO M+S

  1 на залиха

185/65 R14 SAVA INTENSA HP


За возачите кои бараат повеќе од своите гуми, Sava Intensa HP е одличен избор. Одлична во влажни услови, оваа Сава гума е дизајнирана да трае подолго додека ги намалува трошоците за гориво. Високи перформанси - без високата цена.


• Одлични перформанси при сопирање на влажни услови

• Сигурно возење во влажни и суви услови

• Лесно потрошувачка на гориво

• Голема километража


  1 на залиха

145/80 R13 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

155/65 R13 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

175/65 R14 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

155/80 R13 SAVA EFFECTA + (83T)

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

  Над 4 на залиха

155/70 R13 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.

 • Ниска потрошувачка на гориво
 • Сигурно суво и влажно возење и сопирање
 • Голема километража
 • Ниски нивоа на бучава


  Над 4 на залиха

165/70 R13 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

145/80 R13 SAVA EFFECTA+ 79T

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

  Над 4 на залиха

165/70 R14 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

155/80 R13 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

145/70 R13 SAVA EFFECTA + (71T)

Sava - најпродаваниот бренд на гуми во Македонија.

All times bestseller!

  Над 4 на залиха

175/70 R13 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

165/70 R14 SAVA ALL WEATHER

  Над 4 на залиха

165/70 R13 SAVA PERFECTA

Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


 • Ниска потрошувачка на гориво
 • Сигурно суво и влажно возење и сопирање
 • Голема километража
 • Ниски нивоа на бучава

  Над 4 на залиха

175/70 R14 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

185/60 R14 SAVA ESKIMO S3+


  4 на залиха

175/70 R13 SAVA ADAPTO M+S

  Над 4 на залиха

155/65 R13 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


• Ниска потрошувачка на гориво

• Сигурно суво и влажно возење и сопирање

• Голема километража

• Ниски нивоа на бучава


  Над 4 на залиха

155/65 R14 SAVA PERFECTA


Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


• Ниска потрошувачка на гориво

• Сигурно суво и влажно возење и сопирање

• Голема километража

• Ниски нивоа на бучава


  Над 4 на залиха

175/65 R14 SAVA INTENSA HP


За возачите кои бараат повеќе од своите гуми, Sava Intensa HP е одличен избор. Одлична во влажни услови, оваа Сава гума е дизајнирана да трае подолго додека ги намалува трошоците за гориво. Високи перформанси - без високата цена.


• Одлични перформанси при сопирање на влажни услови

• Сигурно возење во влажни и суви услови

• Лесно потрошувачка на гориво

• Голема километража


  Над 4 на залиха

165/70 R13 SAVA ADAPTO M+S

  Над 4 на залиха

165/65 R14 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

185/60 R15 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

175/65 R15 SAVA ESKIMO S3+


  Над 4 на залиха

175/65 R15 SAVA ESKIMO S3+


  3 на залиха

165/65 R14 SAVA PERFECTA

Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


 • Ниска потрошувачка на гориво
 • Сигурно суво и влажно возење и сопирање
 • Голема километража
 • Ниски нивоа на бучава


  Над 4 на залиха

175/65 R14 SAVA ALL WEATHER

  1 на залиха

175/70 R13 SAVA PERFECTA

Возете повеќе за помалку. SAVA Perfecta е долготрајна летна гума за возачи кои се свесни за буџетот. Го штеди вашето гориво и дава сигурно ракување во влажни или суви услови.


 • Ниска потрошувачка на гориво
 • Сигурно суво и влажно возење и сопирање
 • Голема километража
 • Ниски нивоа на бучава

  Над 4 на залиха