275/35 R19 PIRELLI P-ZERO (100Y)

255/35 R20 PIRELLI WINTER PZERO

Воведувањето на P ZERO™ WINTER отвора нови патишта за високи перформанси во зимската сезона, за да се доживее истото возачко искуство и во лето со P ZERO™ и во зима со P ZERO™ WINTER.

  • Одлични перформанси на снег, влажен и сув пат
  • Намалена бучава
  • Зголемена километража


195/65 R15 PIRELLI WINTER 190S3


195/70 R15C PIRELLI W-CHRONO

185/65 R15 PIRELLI P1 CINTURATO VERDE

155/60 R15 PIRELLI P1 CINTURATO VERDE

175/55 R15 PIRELLI P1 CINTURATO VERDE

205/55 R16 PIRELLI WINTER 210S3


205/55 R16 PIRELLI WINTER 210S2


175/65 R14 PIRELLI WINTER 190 S3


185/65 R15 PIRELLI WINTER 190S3


225/45 R17 PIRELLI WINTER 210 S2


205/50 R17 PIRELLI P7 CINTURATO

225/50 R17 PIRELLI P7 CINTURATO

225/50 R17 PIRELLI WINTER 210 S2


215/50 R17 PIRELLI WINTER 240S2

SCORPION™ WINTER е новата премиум зимска гума на Pirelli, која е развиена за специфичните барања на SUV возилата во новата луксузна класа и кросоверите за помошни возила во високиот сегмент. Во текот на неговиот развој, посебен акцент беше ставен на максималната стабилност при возење и контрола на снег. Но, импресионира и на влажни и суви патишта со кратки растојанија на сопирање и одлично ракување. Одличен избор на зимски гуми за модерните теренци.


215/65 R16 PIRELLI SCORPION VERDE

225/55 R17 PIRELLI W210S2


195/55 R16 PIRELLI WINTER 210 S3


245/40 R17 PIRELLI ROSSO

235/65 R17 PIRELLI S-VERD

215/55 R17 PIRELLI WINTER 210S2

SCORPION™ WINTER е новата премиум зимска гума на Pirelli, која е развиена за специфичните барања на SUV возилата во новата луксузна класа и кросоверите за помошни возила во високиот сегмент. Во текот на неговиот развој, посебен акцент беше ставен на максималната стабилност при возење и контрола на снег. Но, импресионира и на влажни и суви патишта со кратки растојанија на сопирање и одлично ракување. Одличен избор на зимски гуми за модерните теренци.


265/75 R16 PIRELLI SCORPION STR

P235/50R18 SCORPION VERDEas (97V)

235/60 R18 PIRELLI SCORPION VERDE AS

225/40 R18 PIRELLI WINTER SOTOZERO 3

WINTER SOTTOZERO™ 3 е зимска гума за луксузни автомобили во премиум сегментот. Дизајниран е имајќи ја предвид еволуцијата на модерните возила, за да постигне максимална безбедност, контрола и перформанси во сите зимски временски услови. Воведени се најновите технолошки карактеристики со нови гумени соединенија и нов дизајн на шарите. Дополнително, WINTER SOTTOZERO™ 3 беше развиен во соработка со познати OEM во премиум сегментот.


245/45 R17 PIRELLI NERO GT

255/55 R18 PIRELLI SCORPION WINTER

SCORPION™ WINTER е новата премиум зимска гума на Pirelli, која е развиена за специфичните барања на SUV возилата во новата луксузна класа и кросоверите за помошни возила во високиот сегмент. Во текот на неговиот развој, посебен акцент беше ставен на максималната стабилност при возење и контрола на снег. Но, импресионира и на влажни и суви патишта со кратки растојанија на сопирање и одлично ракување. Одличен избор на зимски гуми за модерните теренци.


225/50 R17 PIRELLI P7 CINTURATO ROF

245/40 R18 PIRELLI P ZERO

225/45 R17 PIRELLI WINTER SOTTO ZERO 3

WINTER SOTTOZERO™ 3 е зимска гума за луксузни автомобили во премиум сегментот. Дизајниран е имајќи ја предвид еволуцијата на модерните возила, за да постигне максимална безбедност, контрола и перформанси во сите зимски временски услови. Воведени се најновите технолошки карактеристики со нови гумени соединенија и нов дизајн на шарите. Дополнително, WINTER SOTTOZERO™ 3 беше развиен во соработка со познати OEM во премиум сегментот.


235/45 R18 PIRELLI W240S2


225/45 R17 PIRELLI WINTER SOTTOZERO 3

WINTER SOTTOZERO™ 3 е зимска гума за луксузни автомобили во премиум сегментот. Дизајниран е имајќи ја предвид еволуцијата на модерните возила, за да постигне максимална безбедност, контрола и перформанси во сите зимски временски услови. Воведени се најновите технолошки карактеристики со нови гумени соединенија и нов дизајн на шарите. Дополнително, WINTER SOTTOZERO™ 3 беше развиен во соработка со познати OEM во премиум сегментот.


225/55 R17 PIRELLI P7 CINTURATO ROF

225/55 R17 PIRELLI P7 CINTURATO ROF

245/40 R18 PIRELLI P ZERO ROF