Подарок ваучер за гориво за купени гуми GoodYear или Dunlop

Движете се безбедно оваа зима!

Одберете пневматици од брендовите на GoodYear или Dunlop и добијте ваучер за гориво од бензинските пумпи на Макпетрол. 

Во сите салони на Пнеуматик, за секој купен сет од 4 гуми големина до 16"добивате ваучер за гориво во висина од 1.000 ден. За секој купен сет од 4 гуми со големина 17" и повеќе, добивате ваучер за гориво во висина од 1.500 ден. 

Зошто GoodYear? Затоа што е бренд со најмногу победи на тестови. Победник на AutoBuild 2020 год. за Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5.

Зошто Dunlop? Затоа што е најстар бренд на пневматици - првата патентирана гума со воздушно полнење е иновација на Џон Дунлоп во 1888 год. 

Брендови кои имаат одлична репутација во автомобилската индустрија затоа што целокупниот производствен процес е посветен на постојана иновација и надградување на своите производи, со постојани заложби за одржување на квалитетот и безбедноста на највисоко ниво.