Добивај ги сите акции и попусти пред другите!

Регистрирај се во клубот на Пнеуматик и биди чекор пред сите!

Сакате на вашата е-маил адреса редовно да ги добивате сите актуелни акции и попусти пред истите да бидат објавени во медиумите и продавниците? 

Пријавете се за Newsletter и станете член на клубот на Пнеуматик за привилегирани корисници. Дознајте пред другите за претстоечките акции и зграбете ги за себе последните производи. Искористете ги пред време сите поволности кои ги нудиме за нашите посветени клиенти.  

*Вашите податоци ќе бидат третирани како доверливи. Вашата согласност може да се повлече во секое време со кликнување на линкот за откажување на Newsletter.