Пнеуматик вработува!

Пнеуматик има потреба од вработување на

Продавач

Комерцијалист на терен

Супервизор на малопродажни објекти

 

Потребни квалификации:

·         Завршено минимум средно   образование

·         Основни компјутерски   способности

·         Работно познавање на англиски  јазик

·         Пожелно е искуство во   продажба

·         Одлични комуникациски и   преговарачки способности

·         Одлични организациски   способности

 

Одговорности:

·         Директна продажба на

      пневматици и алуминиумски

      фелни за секаков тип на возила

·         Подготовка и поднесување на понуди за продажба на пневматици, алуминиумски фелни и акумулатори

·         Следење на барањата на клиентите и секојдневни контакти со нив

 

 

Потребни квалификации:

·      Минимум завршено средно образование

·      Искуство во продажба и услужување на клиенти

·      Задолжително познавање и примена на MS Office пакетот

·      Солидно познавање на англиски јазик

 

 

Одговорности:

Комерцијалистот е одговорен за одржување редовни контакти со клиентите и соработниците на компанијата, изнаоѓање нови потенцијални клиенти, креирање продажни стратегии и соодветни понуди.

 

 

Потребни квалификации:

·      Минимум завршено високо образование

·      5 години искуство во продажба и/или менаџирање на тимови

·      Задолжително познавање и примена на MS Office пакетот

·      Солидно познавање на англиски јазик

 

Одговорности:

Супервизорот на малопродажни објекти е одговорен за контрола и координирање на целокупната работа на сите малопродажни места на компанијата, изработка на извештаи за извршената продажба, како и идни проценки и предвидувања.

 

Локација:

Пнеуматик Аеродром, бул. Србија

Локација:

На територијата на целата држава

Локација:

Пнеуматик Аеродром, бул. Србија


Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават своја биографија (CV) со скорешна фотографија и мотивационо писмо најдоцна до 17.09.2021 година на pneumatik@pneumatik.com.mk

Ги охрабруваме сите заинтересирани кандидати да аплицираат за новоотвореното работно место. Телефонските јавувања нема да бидат земени во предвид. Само кандидатите кои ќе бидат повикани на разговор ќе бидат лично контактирани.





   

Blog

Постојано отворени работни позиции!

Поради постојано проширување на дејноста и отворање на нови услужно-продажни објекти, Пнеуматик е во постојана потрага по нови членови на тимот. Доколку ве привлекува динамична работна средина и сте заинтересирани за работа во нашата компанија, Вашата биографија можете да ја доставите на следната е-маил адреса pneumatik@pneumatik.com.mk. При доставување на Вашата апликација за вработување, битно е да напоменете во кој сегмент од организацијата се гледате себе си, односно за која работна позиција сметате дека имате соодветни квалификации и афинитети (пр. продажба, комерција, администрација, финансии, сервис, итн).



Ве предупредуваме, дека согласно Законот за лични податоци, со самото доставување на апликацијата за вработување се согласувате Вашите лични податоци да бидат предмет на обработка за потребите на компанијата, при процесот на селекција на апликанти за вработување во истата.