195/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3

195/65 R15 GOODYEAR VECTOR 4SEASONS G3


• Одлична контрола и управување на снег

• Пократко сопирање и подобрено управување на сув пат

• Доживотна отпорност со аква планирање
Авто Сите сезони
Димензија 1956515
Сезона Сите сезони
Бренд GOODYEAR