RI205/80R16 RK23 ROAD TEREN (104T)

RI205/80R16 RK23 ROAD TEREN (104T)

Џип Летна гума
Димензија 2058016
Сезона Летни
Бренд RIKEN
Кочење при влажен коловоз E
Отпор при тркалање E
Надворешна Бучава 72