D245/40R19 SP MAXX RT2 (98U)

D245/40R19 SP MAXX RT2 (98U)

Цена: 10.900 мкд. 18.180 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2454019
Сезона Летни
Бренд DUNLOP