D235/35R19 SP MAXX RT 2 (91Y)

D235/35R19 SP MAXX RT 2 (91Y)

Цена: 9.170 мкд. 18.350 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2353519
Сезона Летни
Бренд DUNLOP