215/50 R17 NANKANG SV-2 M+S

215/50 R17 NANKANG SV-2 M+S

Има над 4 на залиха

Голема распродажба на зимски гуми и гуми за сите сезони!

Одбери Nankang M+S по екстра цена!

Достапни само во ПНЕУМАТИК ИЛИНДЕН!
Количина: 4

076-311-911

ilinden@pneumatik.com.mk Авто Зимска гума
Димензија 2155017
Сезона Зимски
Бренд NANKANG