185 R15C SAVA TRENTA

185 R15C SAVA TRENTA


За возачите на комбиња и лесни камиони кои се свесни за вредноста, Sava Trenta нуди перформанси со пристапни цени. Сигурното ракување, големата километража и квалитетната конструкција ja прават Сава гумата идеален избор.


• Сигурно возење

• Погоден за сите оски

• Голема километража


Полутоварни Летна гума
Димензија 1858015
Сезона Летни
Бренд SAVA