M285/35R19 PIL. SPORT PS2 (99Y)

M285/35R19 PIL. SPORT PS2 (99Y)

Цена: 21.826 мкд. 31.180 мкд.

Авто Летна гума
Димензија 2853519
Сезона Летни
Бренд MICHELIN